Søk: 'Ansvarlig vertskap: skjenkelære for hotell og restaurant'
-
Ansvarlig vertskap: skjenkelære for hotell og restaurant
ISBN 9788241205712 , 2003 , Helge Jørgensen,m.fl.
-
Oppgavesamling til ansvarlig vertskap
ISBN 9788241205859 , 2004 , Helge Jørgensen
-
Ansvarlig og lønnsom: strategier for ansvarlige forretningsmodeller
ISBN 9788202394752 , 2013 , Sveinung Jørgensen, Lars Jacob Tynes Pedersen,m.fl.
-
Serveringslære: hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258408755 , 2002 , Jason, Einar Evar, Katharina Sandberg Lund
-
Serveringslære: hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258404542 , 2002 , Jason, Einar Evar, Katharina Sandberg Lund
-
Råstofflære: hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258405075 , 2003 , Kjell Innli, Helge Helmersen
-
Menyer for restaurant og institusjon
ISBN 9788200415114 , 1995
-
Skikk og bruk: gode råd for vertskap og gjester
ISBN 9788203228421 , 2003 , Carin Stentorp
-
Sinus for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788202191764 , 2000 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
Sinus for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788202191757 , 2000 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
Styreboken: din guide for ansvarlig deltagelse
ISBN 9788299533102 , 1999 , Øyvind Thorsby, Hugo Abelseth
-
Trygg mat: hygiene og mikrobiologi for restaurant - og matfag
ISBN 9788258405556 , 2006 , Karin Ljostveit
-
Matfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006421 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Praksis; matematikk for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788205265608 , 2000 , Kjell Holst, Helge Flakstad, Tom Bart Hansen
-
Praksis; matematikk for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788205265592 , 2000 , Kjell Holst, Helge Flakstad, Tom Bart Hansen
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag
ISBN 9788258405389 , 2006 , Unni Eide
-
Lover og forskrifter for hotell- og næringsmiddelfagene
ISBN 9788200420842 , 1997
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357266 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Inntektsbeskatning av ansvarlig selskap og kommandittselskap
ISBN 9788200018971 , 1979 , Magnus Aarbakke
-
Kost og livsstil: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356573 , 2006 , Hanna Hånes, Ellen Mohaugen
-
Treningslære for idrettene
ISBN 9788272862274 , 2011 , Jostein Hallén, Lars Tore Ronglan
-
At Work 1: restaurant- og matfag
ISBN 9788203333712 , 2006 , Josephine Stenersen, Jeanne Eirheim, Eva Ulven,m.fl.
-
Sinus 1 RM: matematikk for restaurant- og matfag : yrkesfaglig ...
ISBN 9788202255459 , 2006 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
Tracks 1: engelsk for restaurant- og matfag / naturbruk vg1
ISBN 9788202258665 , 2006 , Theresa Bowles Sørhus, Trond Christian Anvik,m.fl.
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005226 , 2007 , David Keeping, Gunn Elin Hodne
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357273 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Oppskriftsbok for grunnkurs i hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788241203336 , 2000 , Aslaug Bjørbæk Myhrvold, Per Ballangrud
-
Lover og forskrifter for hotell- og næringsmiddelfagene 2004-2005
ISBN 9788205314283 , 2006 , Randi Ulven Hushovd
-
Tall i arbeid; restaurant- og matfag
ISBN 9788203333347 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006469 , 2008 , Per-Øystein Sandvin