Søk: 'Oppskriftsbok for grunnkurs i hotell- og næringsmiddelfag'
-
Oppskriftsbok for grunnkurs i hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788241203336 , 2000 , Aslaug Bjørbæk Myhrvold, Per Ballangrud
-
Hygiene og mikrobiologi: grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788200422051 , 1999 , Ranveig Elisabeth Prøven
-
Hygiene og mikrobiologi: grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788200422075 , 1999 , Ranveig Elisabeth Prøven
-
Kosthald og ernæring: grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258408847 , 1999 , Unni Sefaniassen Eide
-
Kosthold og ernæring: grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258404061 , 1999 , Unni Sefaniassen Eide
-
Sinus for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788202191764 , 2000 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
Sinus for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788202191757 , 2000 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
KnowHow; engelsk for hotell- og næringsmiddelfag : grunnkurs, modul 1
ISBN 9788205235939 , 1996 , Bente Heian, Hege C. U. Lundgren,m.fl.
-
Råstoffer, produksjon og konservering: grunnkurs hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788200419921 , 2004 , Stein Nilsen, Odd Roger Rognhaugen, Leif Lynum
-
Hotell- og næringsmiddelfag; arbeidsbok
ISBN 9788200413103 , 1994 , Odd Roger Rognhaugen, Kai Børresen
-
Praksis; matematikk for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788205265608 , 2000 , Kjell Holst, Helge Flakstad, Tom Bart Hansen
-
Praksis; matematikk for hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788205265592 , 2000 , Kjell Holst, Helge Flakstad, Tom Bart Hansen
-
At work:UK; hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788203329319 , 2002 , Josephine Stenersen, Kjell Gulbrandsen,m.fl.
-
Serveringslære: hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258408755 , 2002 , Jason, Einar Evar, Katharina Sandberg Lund
-
Serveringslære: hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258404542 , 2002 , Jason, Einar Evar, Katharina Sandberg Lund
-
Matematikkoppgaver 1M; hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788205265745 , 2000 , Hans Petter Stavrum
-
KnowHow; hotell- og næringsmiddelfag VK1
ISBN 9788205246591 , 1997 , Hege C. U. Lundgren, Anne H. Tronvoll
-
Kosthold og helse; hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788200413097 , 1994 , Rolf Jarl Sjøen, Astrid Løvik,m.fl.
-
Sarepta; arbeidsbok i norsk for hotell- og næringsmiddelfag, VK1
ISBN 9788203323010 , 1998 , Sylvi Penne, Aage Rognsaa, Kristian Rishøi
-
Sarepta; arbeidsbok i norsk for hotell- og næringsmiddelfag, VK1
ISBN 9788203323027 , 1998 , Sylvi Penne, Aage Rognsaa, Kristian Rishøi
-
Råstofflære: hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788258405075 , 2003 , Kjell Innli, Helge Helmersen
-
At work:UK; hotell- og næringsmiddelfag, naturbruk
ISBN 9788203328565 , 2002 , Josephine Stenersen, Kjell Gulbrandsen,m.fl.
-
At work:US; hotell- og næringsmiddelfag, naturbruk
ISBN 9788203143496 , 2001 , Jeanne Eirheim
-
At work:US; hotell- og næringsmiddelfag, naturbruk
ISBN 9788203325038 , 2001 , Josephine Stenersen, Kjell Gulbrandsen,m.fl.
-
At work:US; hotell- og næringsmiddelfag, naturbruk
ISBN 9788203327315 , 2001 , Jeanne Eirheim
-
Matematikkoppgåver 1M; hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788205265752 , 2000 , Hans Petter Stavrum
-
Hotell- og næringsmiddelfag: en innføring i bransjene
ISBN 9788200413127 , 1994 , Kari Nestande
-
Midt i matematikken; matematikk for helse- og sosialfag/hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788256249220 , 2000 , Knut Barder, Marit Røyne
-
Midt i matematikken; matematikk for helse- og sosialfag/hotell- og næringsmiddelfag
ISBN 9788256249213 , 2000 , Knut Barder, Marit Røyne
-
KnowHow; engelsk for hotell- og næringsmiddelfag : VK1, modul 2
ISBN 9788205244283 , 1997 , Bente Heian, Hege C. U. Lundgren,m.fl.