Søk: 'Profesjonell gjestebehandling - sal og service; for kokkar og servitørar'
-
Profesjonell gjestebehandling - sal og service; for kokkar og servitørar
ISBN 9788258409158 , 1996 , Kjell E. Innli
-
Profesjonell gjestebehandling - salg og service; for kokker og servitører
ISBN 9788258402999 , 1996 , Kjell E. Innli
-
Bransjelære for kokkar og servitørar
ISBN 9788241202179 , 1997 , Asbjørn Engesbak
-
Service, salg og gjestebehandling: for kokker og servitører
ISBN 9788200415107 , 2004 , Eli Fiske Antonsen
-
Sal, service og tryggleik: for grunnkurs sal og service
ISBN 9788278021781 , 2001 , Alf H. Øyen, Lars Ottesen, Nils Petter Johnsrud,m.fl.
-
Sal, service og tryggleik; sal og service
ISBN 9788205286085 , 2001 , Eli Fiske Antonsen
-
Sal og service: grunnkurs sal og service - studieretningsfaga
ISBN 9788258408700 , 2001 , Steinar Madsen
-
Sal og service - tryggleik; studieretning sal og service, VKI
ISBN 9788205301467 , 2002 , Eli Fiske Antonsen, Morten Nyhagen
-
Administrasjon; sal og service
ISBN 9788205286146 , 2001 , Reidun Solberg, Mari-Ann Picard
-
It-guiden for sal og service
ISBN 9788278022221 , 2004 , 1. utgave
-
Sinus: matematikk for sal og service
ISBN 9788202219192 , 2003 , Tore Oldervoll, Audhild Vaaje, Odd Orskaug,m.fl.
-
Økonomi: for grunnkurs sal og service
ISBN 9788278021767 , 2001 , Alf H. Øyen, Lars Ottesen, David Keeping
-
Økonomi og bedriftsetablering; sal og service
ISBN 9788205286108 , 2001 , Odd Helge Sandvik, Trine Skarvang, Johs Totland,m.fl.
-
Midt i matematikken; matematikk for sal og service
ISBN 9788256252275 , 2000 , Knut Barder, Nils Garli, Ove Sørum
-
Kunden i fokus: gjestebehandling, salg og service
ISBN 9788241201103 , 1996 , Trude K. Brandstad
-
Sal og service: videregåande kurs 1
ISBN 9788278022085 , 2004 , Alf H. Øyen, Lars Ottesen, David Keeping,m.fl.
-
Eiga bedrift - kultur, kommunikasjon og teknologi; sal og service VKI
ISBN 9788205301481 , 2002 , Bente Heian, Odd Helge Sandvik,m.fl.
-
Fagtysk for kokk og servitør
ISBN 9788258512735 , 1998 , Günter Neumann, Liselotte Johansen
-
Hygiene og mikrobiologi for kokk- og servitørfag
ISBN 9788241202100 , 1998 , Svein Faugstad, Mari Ramsten Vangdal,m.fl.
-
Hygiene og mikrobiologi for kokk- og servitørfaget
ISBN 9788241202117 , 1998 , Svein Faugstad, Mari Ramsten Vangdal,m.fl.
-
Bransjelære for kokker og servitører
ISBN 9788241202162 , 1997 , Svein Faugstad, Asbjørn Engesbak
-
Frans og lærar Sikksakk
ISBN 9788251788649 , 1998 , Christine Nöstlinger
-
Frans og lærar Sikksakk
ISBN 9788251788663 , 1998 , Christine Nöstlinger
-
Bransjelære for kokker og servitører
ISBN 9788258402418 , 1995 , Kjell E. Innli
-
Bransjelære for kokker og servitører
ISBN 9788200415084 , 1995 , Laurin Hansen
-
Salg, service og sikkerhet: salg og service
ISBN 9788205286078 , 2001 , Eli Fiske Antonsen
-
Kommunikasjon og service: service og samferdsel : vg1
ISBN 9788205351622 , 2006 , Eli Fiske Antonsen, Ulf Carlsson
-
Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006469 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Salg, service og sikkerhet: for grunnkurs salg og service : bokmål
ISBN 9788278021774 , 2001 , Alf H. Øyen, Lars Ottesen, Nils Petter Johnsrud,m.fl.
-
Sikkerhet: for programområdet salg, service og sikkerhet i utdanningsprogrammet service og samferdsel
ISBN 9788278023297 , 2008 , Tom Rødbøl