Søk: 'Tall i arbeid; restaurant- og matfag'
-
Tall i arbeid; restaurant- og matfag
ISBN 9788203333347 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Matfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006421 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag
ISBN 9788258405389 , 2006 , Unni Eide
-
At Work 1: restaurant- og matfag
ISBN 9788203333712 , 2006 , Josephine Stenersen, Jeanne Eirheim, Eva Ulven,m.fl.
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357266 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Kost og livsstil: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356573 , 2006 , Hanna Hånes, Ellen Mohaugen
-
Kosthold og livsstil: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005226 , 2007 , David Keeping, Gunn Elin Hodne
-
Hygiene og mikrobiologi: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205357273 , 2006 , Ranveig E. Prøven
-
Tall i arbeid
ISBN 9788203325410 , 2000 , Odd Bue, John Ivar Solvik, John Engeseth
-
Kokk- og servitørfag: restaurant- og matfag vg2
ISBN 9788245006469 , 2008 , Per-Øystein Sandvin
-
Tall i arbeid; helse- og sosialfag
ISBN 9788203333408 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Bransje, fag og miljø: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788258405570 , 2006 , Helge Helmersen, Ingun Dager Moe, Ottar Isaksen,m.fl.
-
Tall i arbeid; medier og kommunikasjon
ISBN 9788203333385 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Odd Bue,m.fl.
-
Tall i arbeid; bygg- og anleggsteknikk
ISBN 9788203333248 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Odd Bue,m.fl.
-
Bransje, fag og miljø: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005516 , 2007 , David Keeping, Britt Elisabeth Olsen
-
RÃ¥stoff og produksjon: restaurant- og matfag vg1
ISBN 9788245005066 , 2007 , Britt Elisabeth Olsen
-
Bransje, fag og miljø: vg1 restaurant- og matfag
ISBN 9788205356634 , 2006
-
Tall i arbeid; elektrofag
ISBN 9788203333422 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Odd Bue,m.fl.
-
Tall i arbeid: naturbruk
ISBN 9788203333361 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Tall i arbeid; service og samferdsel
ISBN 9788203333316 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Tall i arbeid; ressursperm
ISBN 9788203325540 , 2000 , Per Inge Pedersen, Aage Ingjer,m.fl.
-
Tall i arbeid; arbeidsbok og oppgavesamling
ISBN 9788203326981 , 2001 , Odd Bue, John Ivar Solvik, John Engeseth
-
Tall i arbeid: påbygging
ISBN 9788203339103 , 2010 , Odd Heir, Ørnulf Borgan, Per Arne Skrede,m.fl.
-
Tall i arbeid: arbeidsbok og oppgavesamling
ISBN 9788200428121 , 1998 , Odd Bue, John Engeseth, John I. Solvik
-
Trygg mat: hygiene og mikrobiologi for restaurant - og matfag
ISBN 9788258405556 , 2006 , Karin Ljostveit
-
Tall i arbeid EL: elektrofag
ISBN 9788203338151 , 2009 , Odd Heir, Odd Bue, John Ivar Solvik,m.fl.
-
Tall i arbeid; teknikk og industriell produksjon
ISBN 9788203333286 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Odd Bue,m.fl.
-
Tall i arbeid; design- og håndverk
ISBN 9788203333446 , 2006 , Per Inge Pedersen, Odd Heir, Susanne Stengrundet,m.fl.
-
Tall i arbeid; matematikk 1M
ISBN 9788203325496 , 2000 , Odd Bue, John Ivar Solvik, John Engeseth
-
Fra råvare til mat og drikke: restaurant- og matfag
ISBN 9788258405402 , 2006 , Kjell Innli